Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ούρλιαζα λέγοντας πως οι φίλοι μου κινδυνεύουν» κατέθεσε η κοπέλα του Φύσσα

Είναι πάρα πολλοί (οι χρυσαυγίτες) της απαντούσαν οι αστυνομικοί

killah p nazi keratsini 2«Ο Παύλος του είπε πως θέλει να περπατάει ελεύθερα στη γειτονιά του και πως σε κάθε περίπτωση έπρεπε να επιστρέψουμε για να πάρουμε τα αυτοκίνητα των φίλων μας από το σημείο. Από τη στιγμή που είδαμε τους αστυνομικούς εφησυχάσαμε, συνεχίσαμε να περπατάμε περνώντας στο απέναντι πεζοδρόμιο της Τσαλδάρη» τονίζει στην κατάθεσή της η νεαρή φίλη του Παύλου Φύσσα.

Αναφερόμενη στα γεγονότα το μοιραίο βράδυ, «ξαφνικά από την Κεφαλληνίας βγήκαν 7-8 άτομα, ηλικίας 35-40 ετών περίπου, όλοι εύσωμοι, φορούσαν μαύρα ρούχα, κάποιοι με ξυρισμένα κεφάλια, κάποιοι όχι. Με δυνατές φωνές, κατευθύνθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα αγόρια της παρέας. Γύρισα πίσω και πήγα τρέχοντας προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην Κεφαλληνίας. Ούρλιαζα λέγοντας πως οι φίλοι μου κινδυνεύουν, και τους παρακαλούσα να έρθουν να βοηθήσουν».

Η συμβολή της αστυνομίας στην αποτροπή της δολοφονίας Φύσσα δεν ήταν σημαντική σύμφωνα με τη μάρτυρα, καθώς «Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν αστυνομικό ψηλό και πολύ σωματώδη, άγρια φυσιογνωμία, τετράγωνο πρόσωπο να μου λεει: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι πάρα πολλοί». Μόνο μία κοπέλα αστυνομικός κι ένας νεαρός αστυνομικός, ήταν οι μόνοι από την αστυνομική δύναμη που κινήθηκαν πεζοί προς το σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι μου και κινδύνευαν» περιγράφει.

«Δεν ξέρω τι έκαναν στη συνέχεια οι δυο αστυνομικοί γιατί τότε ήταν που είδα τον Παύλο μαχαιρωμένο. Ο Παύλος είχε μαχαιρωθεί, ήταν όρθιος, κρατούσε το στήθος του κι έλεγε ότι τον μαχαίρωσαν κι έδειχνε προς την κατεύθυνση του δράστη» αφηγείται η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, λίγο πριν εκείνος ξεψυχίσει στην αγκαλιά της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By