Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Σκορδάς για τους πλειστηριασμούς: Θα προστατεύσουμε τους οικονομικά αδύναμους

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα σχετικά με το καυτό  ζήτημα που αφορά χιλιάδες πολίτες

skordas

«Η κυβέρνηση θα τηρήσει τη δέσμευσή της για προστασία των οικονομικά αδύναμων όσον αφορά τους πλειστηριασμούς» διαβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς.

Παράλληλα, ο κ. Σκορδάς τόνισε ότι πίσω από το προστατευτικό πλαίσιο που υπάρχει για τους πλειστηριασμούς κρύβονται επιτήδειοι και αυτό το θέμα θα αντιμετωπιστεί.

«Δεν είναι θέμα για να πέσει η κυβέρνηση οι πλειστηριασμοί, η κυβέρνηση πρέπει να επιβραβευτεί για τη θέση που κρατάει» τόνισε ο υφυπουργός, ενώ για την τρόικα  σημείωσε:  «Θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει συμφωνία, αλλά όχι εις βάρος της διαπραγματευτικής γραμμής που έχουμε θέσει».

Διευκρίνισε ακόμη ότι δεν είναι θέσφατο η έκθεση του ΟΟΣΑ. «Η έκθεση κάνει μια σειρά από επισημάνσεις, αξιολογείται, και μια σειρά από τις παρατηρήσεις αν υιοθετηθούν θα δώσουν άλλο αέρα στην οικονομία, όπως λχ. τα απορρυπαντικά που η νοικοκυρά τα πληρώνει ακριβά με αδειοδοτήσεις από το Γενικό Χημείο του Κράτους. Αν ένα προϊόν έχει αδειοδοτηθεί νομίμως σε μια από τις 28 χώρες της ΕΕ τότε θα αδειοδοτείται και στη χώρα μας» σημείωσε ο υφυπουργός.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By