Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τώρα τους φταίει το… ΠΑΣΟΚ!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέρριψε ευθύνες στο… ΠΑΣΟΚ για τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των προαπαιτουμένων!

adonis2

Τον υπαίτιο για την δυστοκία που παρατηρείται στις διαπραγματεύσεις  με τους δανειστές αναζητά να βρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Μιλώντας στο Mega, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέρριψε ευθύνες στο… ΠΑΣΟΚ για τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των προαπαιτουμένων!

Όπως δήλωσε  χαρακτηριστικά ο ίδιος «το ΠΑΣΟΚ φταίει που δεν υλοποιήσαμε τη συμφωνία και τώρα η τρόικα μας πιέζει».

Η τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Κουτρουμάνη, ο οποίος απάντησε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει στηρίξει την κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα, αλλά υπάρχουν θέματα που δεν μπορεί να κάνει πίσω, όπως οι ομαδικές απολύσεις, το λοκάουτ, το νέο μισθολόγιο».

Ωστόσο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επέμεινε: «Η κυβέρνηση έχει υπογράψει το μνημόνιο και έχει δεσμευθεί για αλλαγή συνδικαλιστικού νόμου. Ο κ. Βρούτσης έχει παρουσιάσει συνολικό νόμο για τα συνδικαλιστικό και το ΠΑΣΟΚ το απέρριψε».

Ο κ. Κουτρουμάνης απάντησε ότι η συζήτηση αυτή δεν επηρεάζει την πορεία της χώρας, ενώ αντέδρασε στη θέση που εξέφρασε ο κ. Γεωργιάδης «μια χαρά είναι το λοκάουτ».

Ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε, ωστόσο, ρωτώντας «σε ποια μεταρρύθμιση είναι «ναι» το ΠΑΣΟΚ τους τελευταίους έξι μήνες», για να απαντήσει ο κ. Κουτρουμάνης ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ψηφίσει όλα τα νομοσχέδια, με τις αναγκαίες τροποποιήσεις.

«Προφανώς η τρόικα συνυπολογίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, εκμεταλλεύεται αυτή την πολιτική αναταραχή για να πιέζει την κυβέρνηση» ανέφερε, σε άλλο σημείο,  ο κ. Γεωργιάδης,  συμπληρώνοντας πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλά από αυτά που ζητούν τώρα είναι εντελώς παράλογα».

 

By