Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τσίπρας και Καμμένος έδωσαν τα χέρια

«Η πρόταση των ΑΝΕΛ βρίσκεται σε «παράλληλο μήκος κύματος» με τις προγραμματικές επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ»

kammenos-tsiprasB

Tην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσει την πρόταση νόμου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τα «κόκκινα» δάνεια εφόσον αυτή έλθει προς συζήτηση στην Βουλή, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Οπως είπε ο κ. Τσίπρας, η πρόταση των ΑΝΕΛ βρίσκεται σε «παράλληλο μήκος κύματος» με τις προγραμματικές επεξεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, έστω κι αν υπάρχουν κάποιες «αποκλίσεις σε επί μέρους θέματα».

Από την πλευρά του, ο κ. Καμμένος  ευχαρίστησε για την συνάντηση, η οποία σημειωτέον, διήρκεσε περίπου μία ώρα και είπε ότι είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες συζητήσεις που δείχνουν, όπως είπε, οτι υπάρχει άλλη λύση πέραν του μνημονίου.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στην προοπτική  συνεργασίας, λέγοντας ότι  «μπορούμε να βρούμε κοινά στοιχεία», και σημείωσε ότι στην προεδρική εκλογή συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας αφορά την επόμενη ημέρα των εκλογών και η απόφασή μας είναι να μην στηρίξουμε τη σημερινή κυβέρνηση», είπε ο Π. Καμμένος.

By