Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τζιτζικώστας: Στην αυτοδιοίκηση δεν χωράνε τα κόμματα

Κάλεσμα στον έτερο υποψήφιο κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ιωαννίδη, από τον νυν Περιφερειάρχη

tzitzikostas_perifereiarxis_aftodioikisi-570

«Αφήνω την κομματική μου ταυτότητα στο συρτάρι», δήλωσε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας πως «στην αυτοδιοίκηση δεν χωράνε τα κόμματα«.

Ο κ. Τζιτζικώστας κάλεσε παράλληλα τον υποψήφιο με τη ΝΔ για την περιφέρεια, Γιάννη Ιωαννίδη να συστρατευτούν μαζί για το καλό της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε σήμερα τον συνδυασμό του «Αληλλεγγύη Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία», τους βασικούς στόχους που θέτει για την επόμενη πενταετία αλλά και τα όσα έχει πετύχει αυτόν τον χρόνο που βρίσκεται στη θέση του περιφερειάρχη. «Είμαστε αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε τη δουλειά, έχουμε όρεξη, τους ανθρώπους και την γνώση για να πετύχουμε».

Μιλώντας για τη σχέση του με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε ότι «είναι μία σχέση καθαρά θεσμική», ενώ σε ερώτηση για τους περιφερειακούς συμβούλους που πιθανόν να αποχωρήσουν από την παράταξη του λόγω της παρουσίας και άλλου «γαλάζιου» υποψήφιου, δήλωσε ότι «πιστεύω στους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί επί τρία χρόνια, είμαστε μία οικογένεια. Σταθήκαμε ενωμένοι και δώσαμε μία μάχη. Ξέρω πως πολλοί από αυτούς θα δεχτούν πιέσεις και κάποιοι θα ενδώσουν. Δεν κρατώ κακία σε κανέναν».

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης κάλεσε όλους τους υποψηφίους να μην μεταφέρουν τα προβλήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής στην κεντρική Μακεδονία, ενώ τέλος δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να δουλέψει για τους πολίτες παρόλο που θα σταθούν «εμπόδια και δυσκολίες» στο δρόμο του.

Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τον Απόστολο Τζιτζικώστα 

By