Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύσκεψη για το θέμα της «μικρής» ΔΕΗ, με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, για το θέμα της «μικρής» ΔΕΗ, αναμένεται σήμερα, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο

2802dei

Συνάντηση με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου, για το θέμα της «μικρής» ΔΕΗ, αναμένεται σήμερα, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο, και με τη συμμετοχή του υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πάρι Κουκουλόπουλου, του γενικού γραμματέα Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Κων. Μαθιουδάκη, του προέδρου της ΔΕΗ, Αρθ. Ζερβού, και από το ΠΑΣΟΚ του Π. Ρήγα, Χρ. Πρωτόπαππα και Δημ. Καρύδη. Η συζήτηση, κατά τη σύσκεψη, κινήθηκε στο πνεύμα των οδηγιών του κ. Βενιζέλου στην πρόσφατη σύσκεψη κομματικών και κυβερνητικών στελεχών, κατά τις οποίες όλα τα θέματα είναι στο τραπέζι, με οργανωμένο τρόπο, και κανένα δεν αντιμετωπίζεται χαλαρά και εκτός δεσμεύσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη σημερινή συνάντηση με στελέχη του Μαξίμου και τους συναρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να αναζητηθούν οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, που θέτουν πολίτες και φορείς σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

By