Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σύγκρουση Δραγασάκη-Σταμάτη με το «καλησπέρα»

Σοβαρές κατηγορίες για διαπλοκή στην Βουλή

dragasakis 2

Η σφοδρή κόντρα του Δημήτρη Σταμάτη με τον Γιάννη Δραγασάκη σημάδεψε την πρώτη ημέρα συζήτησης στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Οι ανώνυμες καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του Σώματος ότι σήμερα αρκεί ένα ισχυρός επιχειρηματίας ένας εφοπλιστής ένας εκδότης μεγάλος ή μεσαίος ή ένας φίλος του πρωθυπουργού να τηλεφωνήσει στο Μαξίμου και να ακυρώσει ένα νόμο ή ένα πρόστιμο.

«Να πείτε ονόματα… Διατυπώσατε ή μια βαριά κατηγορία ή μια βαριά συκοφαντία», τόνισε σε μια έκρηξη οργής ο υπουργός Επικρατείας και πρόσθεσε πως είναι στο χέρι του Γιάννη Δραγασάκη να αποδείξει αν είναι το πρώτο ή το δεύτερο.

«Αν υπάρξει επιμονή για ονόματα, ίσως και αυτό να το δούμε. Δεν είμαι έτοιμος. Το πότε θα το ορίσω εγώ», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως πρώτα πρέπει να ελεγχθεί όλη η σειρά των τροπολογιών που ήρθαν στην Βουλή και ψηφίστηκαν με ευθύνη του κ. Μπαλτάκου.

Για απογοήτευση σε σχέση με το πρόσωπο του Γιάννη Δραγάσακη, μίλησε ο Δημήτρης Σταμάτης, υπογραμμίζοντας πως «ο πολιτικός λόγος οφείλει να είναι ευθύς. Εσείς φέρετε το βάρος της απόδειξης όχι εμείς».

By