Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σοκ! Ξεψύχησε 19χρονος προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο εισιτηρίων

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου 19χρονου υπό συνθήκες που δημιουργούν ερωτηματικά κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων αργά το βράδυ της Τρίτης σε τρόλεϊ στο Περιστέρι.

trolley_1Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ της γραμμής Ζάππειο- Άγιος Ιερόθεος από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ελεγκτής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 19χρονος που δεν είχε εισιτήριο προτού ξεκινήσει ο έλεγχος πάτησε το μπουτόν κινδύνου για να ανοίξει η πόρτα και  πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι. 

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα τρόλεϊ Κώστας Νικολακόπουλος είπε στον Ant1 πως όταν ο νεαρός αντιλήφθηκε την παρουσία ελεγκτών προσπάθησε να διαφύγει για να μην πληρώσει πρόστιμο.

Σύμφωνα όμως  με αυτόπτες μάρτυρες το τραγικό περιστατικό συνέβη μετά τον έλεγχο των εισιτήριων και αφού ο ελεγκτής διαπίστωσε ότι ο νεαρός δεν διέθετε εισιτήριο και τον απείλησε με πρόστιμο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε έντονη λογομαχία και συμπλοκή μεταξύ του άτυχου νεαρού και του ελεγκτή και ότι κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες ο 19χρονος ωθήθηκε έξω από το τρόλεϊ.

Ανεπιβεβαίωτες μαρτυρίες αυτοπτών στο eurospy αναφέρουν επιπλέον ότι ο ελεγκτής απείλησε τον 19χρονο πως θα τον πάει στο τμήμα και ζήτησε την ταυτότητα του, ότι ο νεαρός του είπε πως είναι άνεργος ο ίδιος και οι γονείς του και πως στη συνέχεια η λογομαχία στην οποία παρενέβη και ο οδηγός του τρόλεϊ εξελίχθηκε σε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο ελεγκτής έσκισε το μπλουζάκι του 19χρονου. 

Ο οδηγός του τρόλεϊ και ο ελεγκτής συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι το απόγευμα της Τετάρτης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By