Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σκουρλέτης: Ένοχη σιωπή Σαμαρά για Φαήλο

Αιχμές κατά του πρωθυπουργού για τις δηλώσεις του συμβούλου του Φ. Κρανιδιώτη

Πρόεδρος Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας Θεσσαλονίκη 78η ΔΕΘ Διεθνή Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης επίσκεψη 2013 Δ.ΕΕπίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού με αφορμή το κείμενο του συμβούλου του Φαήλου Κρανιδιώτη στο facebook σχετικά με τη Χρυσή Αυγή μέσα από το οποίο καθύβρισε την αξιωματική αντιπολίτευση, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Η ένοχη σιωπή εκ μέρους της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά σχετικά με τις φιλοχρυσαυγίτικες εμφυλιοπολεμικές απόψεις του συμβούλου του κ. Φ. Κρανιδιώτη εγείρουν μείζον πολιτικό θέμα» αναφέρει ο Π. Σκουρλέτης και διερωτάται: «Αλήθεια με τέτοιες απόψεις, που ανακαλύπτουν εκλεκτικές συγγένειες με τη νεοναζιστική Χ.Α. , που αποκαλούν «σκυλολόι» την αξιωματική αντιπολίτευση και προπαγανδίζουν το διχασμό θα απαντήσει ο κ. Σαμαράς στο εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα;»

Επίσης καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει απαντήσεις απέναντι στον ελληνικό λαό, επισημαίνοντας ότι «δυστυχώς για τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ ο κ. Κρανιδιώτης δεν είναι ο μόνος από το πρωθυπουργικό περιβάλλον που έχει ανακαλύψει εν δυνάμει σύμμαχους στην ΧΑ. Πριν λίγες μέρες ο κ. Μπαλτάκος είχε υποστηρίξει παρόμοιες απόψεις .»

«Αντί της άμεσης αποπομπής του κ. Κρανιδιώτη, ο κ. Σαμαράς επιλέγει να σιωπά γεγονός που μαρτυρεί την συμφωνία του με τις απόψεις του συμβούλου του» αναφέρει ακόμα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Ο πρωθυπουργός πρέπει να πάψει να κρύβεται. Οφείλει απαντήσεις απέναντι στον ελληνικό λαό».

Ο Φ. Κρανιδιώτης στο κείμενό του αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ” αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες. Μην λοιπόν παίρνετε κι εσείς την σκυτάλη και μου την «πέφτετε» τσαντισμένοι από τις εξελίξεις. Κι ακούστε: έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη. Ξέρετε τον χαρακτήρα μου και τις αρχές μου. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω εκκρεμείς υποθέσεις. Δεν συμφωνώ με την ΧΑ, διότι δεν είμαι φυλετιστής, δεν γουστάρω σύμβολα συστημάτων που επιτέθηκαν στο Έθνος μου, δεν θέλω κανείς να υποκαθιστά την Αστυνομία, θέλω το Κράτος να αντιμετωπίζει την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την πολιτική οποιαδήποτε βία και πιστεύω ακράδαντα, πως ο ακτιβισμός του πεζοδρομίου οδηγεί σε συγκρούσεις, έγκλημα, χάος και την πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι. Θέλω μια σοβαρή αυστηρή αλλά δίκαιη εθνική Δεξιά, που θα εφαρμόζει αδιάκριτα το Νόμο κι εύχομαι να λειτουργήσει σωστά η Δικαιοσύνη και να στηριχτούν όλα στην αλήθεια και μόνο σε αυτήν.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By