Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Σουμάχερ

Με… κομμένη την ανάσα, περιμένει ο κόσμος να μάθει νέα για την κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ, που επιδεινώθηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

2w650c0.bild_

Σοκ προκάλεσε παγκοσμίως η είδηση του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ, με τον Γερμανό να περνάει δύσκολες ώρες, αφού χτύπησε σε βράχο με το κεφάλι και έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για επιδείνωση της κατάστασής, τις οποίες επικαλείται η γαλλική εφημερίδα ledauphine.com, ενώ θα υπάρξει ιατρικό ανακοινωθέν εντός της επόμενης μιας ώρας.

Έτσι, άπαντες περιμένουν με… κομμένη την ανάσα να μάθουν νεότερα για την κατάστασή του εφτά φορές παγκοσμίου πρωταθλητή της Formula1, που εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο του Γκρενόμπλ. Αξίζει να σημειωθεί, πως ειδικός νευροχειρουργός έφτασε από το Παρίσι στο Γκρενόμπλ για να βοηθήσει το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου.

«Ο Μίκαελ έπεσε με το κεφάλι, όταν έκανε μόνος του σκι στις Γαλλικές Άλπεις. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο και λαμβάνει επαγγελματική ιατρική φροντίδα. Ζητούμε την κατανόηση για το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δίνουμε συνέχεια πληροφορίες για την υγεία του. Φορούσε κράνος και δεν ήταν μόνος του. Κανένας άλλος δε συμμετείχε στην πτώση», ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το απόγευμα η εκπρόσωπός του, Σαμπίν Κεμ.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By