Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σαμαράς: «Δεν θα επιτρέψω η Δημοκρατία να υποκύψει στην εγκληματική βία»

Ενωτικός και κατά της πολιτικής βίας εμφανίζεται ο πρωθυπουργός στη πρώτη του συνέντευξη από τις εκλογές του 2012

samaras_pretenteris660ii

«Είμαι 15 μήνες πρωθυπουργός. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψω η δημοκρατία να υποκύψει στην εγκληματική βία. Και σας το λέω τώρα που τα γεγονότα είναι νωπά» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρηπου θα μεταδοθεί απόψε.

Αναφερόμενος στη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, απηύθυνε μήνυμα ενότητας λέγοντας ότι το καλύτερο μνημόσυνο στα παιδιά είναι η ενότητα του κόσμου. «Πρέπει να υπάρχει σταθερότητα και ενότητα και εμπιστοσύνη των Ελλήνων στον τόπο τους και των ξένων στην Ελλάδα» υπογράμμισε.

Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε «προς Θεού, δεν είμαστε στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου, είμαστε ενωμένοι οι Έλληνες κατά της βίας» και υπογραμμίζει: «θα έλεγα ότι είναι λαϊκή εντολή αυτή, λαϊκή απαίτηση. Όπως είναι και ξεκάθαρη η θέση της κυβέρνησης να είμαστε ανελέητοι εναντίον των πρωταιτίων. Υπάρχει ψυχική οδύνη για κάθε θύμα και ιδιαίτερα γι” αυτά τα τρία τα νέα παλικάρια που πεθάνανε».

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι αυτό που κάνουν κάποιοι αυτή τη στιγμή είναι να ρίχνουν σπίρτο στην πυριτιδαποθήκη την ώρα που έχουμε δίπλα μας τόσες φωτιές, κοινωνικές, οικονομικές και άλλες.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By