Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πως θα κινηθούν τρένα, μετρό, αεροπλάνα Τρίτη και Τετάρτη

Tροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια λόγω απεργίας

metro_apergia800

Tροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού σιδηροδρόμου θα υπάρξουν σήμερα και αύριο λόγω της τρίωρης στάσης (9:00 -12:00) και της 24ωρης απεργίας αντίστοιχα, που έχουν αποφασίσει οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο.

Σημειώνεται ότι  σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και  αύριο, Τετάρτη, όλη την ημέρα, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Εξάλλου, προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αεροπλάνο αύριο, λόγω της απόφασης των Eλεγκτών Eναέριας Kυκλοφορίας και των εργαζομένων στην Yπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) να συμμετάσχουν με στάσεις εργασίας στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.

Ειδικότερα, η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΕΚΕ) θα πραγματοποιήσει  τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00, ενώ η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) θα πραγματοποιήσει τετράωρη στάση εργασίας, από τις 12.00 έως τις 16.00.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου

Κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό, με εξαίρεση στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ ακινητοποιημένα θα είναι όλο το 24ωρο τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By