Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πυρ και μανία ο Νικήτας Κακλαμάνης

 Ποιος είδε το Νικήτα και δεν τον φοβήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή που άρχισε να «φωνάζει» κατά της τροπολογίας του υπουργείου Εσωτερικών

Mixelakis

Ποιος είδε το Νικήτα και δεν τον φοβήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή που άρχισε να «φωνάζει» κατά της τροπολογίας του υπουργείου Εσωτερικών που αίρει τον περιορισμό των εμφανίσεων των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών.

Στην αρχή τ’ άκουσε ο Γ. Στουρνάρας που δέχθηκε την τροπολογία σε δικό του νομοσχέδιο και μετά ο Γ. Μιχελάκης ότι επιχειρεί με τη ρύθμιση αυτή να διασώσει τους υποψήφιους δημάρχους της ΝΔ.

«Ο κ. Μιχελάκης να το βάλει σε νομοσχέδιο δικό του. Έφερε δύο νομοσχέδια. Έπρεπε, δηλαδή, να φτάσουμε στο «παρά πέντε», να καταλάβουν οι επίσημοι υποψήφιοι ότι δεν θα εκλεγούν ούτε στην Αθήνα, ούτε στον Πειραιά, ούτε στη Θεσσαλονίκη και έντρομοι να φέρουν αυτή την τροπολογία;», αναρωτήθηκε και εκτίμησε ότι οι υποψήφιοι της ΝΔ δεν θα διασωθούν ούτε με αυτήν την τροπολογία, «αυτό είναι σίγουρο».

Ζήτησε μάλιστα, τον υπουργό Οικονομικών να μην κάνει δεκτή την φωτογραφική τροπολογία και έκλεισε καρφώνοντας τον: «Περιμένω να δω ότι δεν έχω πέσει έξω σε ό,τι αφορά την ευπρέπειά σας την πολιτική»!

By