Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναγούλης: Σε ειδικό δικαστήριο, όσοι υπέγραψαν μνημόνια

Ο Σίμος Κεδίκογλου κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

panagoulis

Απειλές για ειδικά δικαστήρια εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής ο Στάθης Παναγούλης. Όπως είπε, δεν θα είναι τόσο ευγενής, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά θα μιλήσει ωμά. «Αυτοί που έβαλαν υπογραφές σε μνημόνια θα καθίσουν στο σκαμνί του ειδικού δικαστηρίου, τελεία και παύλα», ανέφερε, προκαλώντας αντιδράσεις και σχόλια.

Ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός ξεδιάντροπα είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους τρομοκράτες και δήλωσε ο ίδιος τρομοκράτης. «Ναι, είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ καθημερινά», ήταν τα λόγια του.

Από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης σχολίασε πως εύκολα κάποιοι μιλούν για την τρομοκρατία και αναλαμβάνουν για τον εαυτό τους αυτό το ρόλο.

Για άθλιες απειλές που παραπέμπουν στις χειρότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας, έκανε λόγο από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Παναγούλη. Ο Σίμος Κεδίκογλου είπε επίσης ότι εάν ο κ. Τσίπρας δεν αποπέμψει άμεσα τον κατά δήλωσή του «τρομοκράτη» κ. Παναγούλη, τότε απλώς θα επιβεβαιώσει πως το μόνο ιδεολογικό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι απειλές για ειδικά δικαστήρια, κρεμάλες και λιντσαρίσματα.

«Να είναι βέβαιοι πάντως στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Καυστικό ήταν, ωστόσο, και το σχόλιο του εκπρόσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος τουίταρε:

 

By