Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πάγκαλος: Αποτυχημένοι πρωθυπουργοί Σημίτης και Παπανδρέου

Βολές κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος.

simitis pagkalos papandreouΜε αφορμή την παρουσία των δύο προηγούμενων προέδρων του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργών στη δεύτερη ημέρα του συμποσίου για την επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος, ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος προέβη σε αιχμηρά σχόλια σε εμφάνιση του στη Δημόσια Τηλεόραση.

«Δεν με ενδιαφέρει αν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σημίτης αποφάσισαν να πάνε στην επέτειο ή όχι. Και οι δύο ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Κατά την άποψη μου θα ήταν αδιανόητο και είναι ελαφρώς γελοίο ως ιδέα η επάνοδός τους στην ενεργό πολιτική», δήλωσε με το γνωστό πληθωρικό του στυλ ο κ.Πάγκαλος.

«Έχει θετικό απολογισμό και του ενός η θητεία και του άλλου, με τον ιδιαίτερο τρόπο που ο καθένας χειρίστηκε τα θέματα. Αλλά, βασικά, υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί, οδήγησαν το κόμμα στο περιθώριο, επομένως δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα η παρουσία τους», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον ίδιο, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι δεν παρευρέθηκε στο διήμερο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ για πρακτικούς λόγους την πρώτη ημέρα καθώς μόλις είχε επιστρέψει από ταξίδι και πρόσθεσε ότι δεν θα παραστεί ούτε σήμερα γιατί δεν τον ενδιαφέρει.

«Ο Έλλην πολίτης δεν δίνει ούτε μια δεκάρα για το αν είμαι εγώ στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως δεν δίνει ούτε πέντε ευρώ για τις εκδηλώσεις αυτές καθαυτές», κατέληξε με το χαρακτηριστικό του τρόπο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By