Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Σουμάχερ βγήκε από το κώμα και το νοσοκομείο

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της οικογένειας

FRANCE-GERMANY-AUTO-F1-SKI-ACCIDENT-SPORT-SCHUMACHER-FILES

Ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ δεν είναι πλέον σε κώμα και αναχώρησε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία όπου νοσηλευόταν, δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειάς του.

Στην ανακοίνωσή της η Ζαμπίνε Κεμ δεν αναφέρει καμία παραπάνω λεπτομέρεια για την κατάσταση της υγείας του, ούτε για τον τόπο όπου ο Σουμάχερ θα συνεχίσει τη «μακρά φάση της αποκατάστασης». 

«Ο Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για να συνεχίσει τη μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα. Η οικογένειά του θα ήθελε να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό, που έκαναν εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους μήνες. Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους στον Μίκαελ για καλή ανάρρωση και σίγουρα τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητάμε την κατανόησή σας προκειμένου η αποκατάστασή του να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», ανέφερε η Ζαμπίνε Κεμ.

Η οικογένειά του επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1 ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς, τους ανθρώπους του νοσοκομείου αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του Σούμι. Βέβαια, δεν είναι λίγοι αυτοί που παραμένουν απαισιόδοξοι για την έκβαση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος Σουμάχερ χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, στις 29 Δεκεμβρίου.

 

By