Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κούρκουλα: «Το αλλοτριωμένο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ στηρίζει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ»

«Κάθε Έλληνας κρύβει μέσα του έναν μικρό Άκη Τσοχατζόπουλο»

eleni-kourkoula-

«Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός» αναρρωτήθηκε σε συνέντευξή της η Ελένη Κούρκουλα, πρώην βουλευτής και υπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη, η οποία δεν δίστασε να δηλώσει ότι κάθε Έλληνας κρύβει μέσα του έναν μικρό Άκη Τσοχατζόπουλο: «Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός «Τσοχαρτζόπουλος»; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε»;

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Κούρκουλα λέει ότι «το αλλοτριωμένο κομμάτι του στηρίζει τώρα το ΣΥΡΙΖΑ», στη συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα άγνωστο κόμμα αλλά η συνέχεια του σάπιου συστήματος», είπε και αναφέρθηκε στο «βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ» που έτρωγε από το κράτος και διεκδικεί την εξουσία, αναφέρει η κ. Κούρκουλα, που δηλώνει «περαστική από την πολιτική».

Ανάμεσα σε όσους συμφωνούν με την θέση αυτή της κ. Κούρκουλα είναι και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, έγραψε: «Μεγάλες αλήθειες από την κ. Κούρκουλα».

By