Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Καμμένος: Ούτε ένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσει για ΠτΔ

«Όσοι δεν αντέξουν ας κατέβουν τώρα από το καράβι»

kammenos2

«Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όσοι δεν αντέξουν ας κατέβουν τώρα από το καράβι» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του με την οποία έκλεισε το συνέδριο των ΑΝΕΛ την Κυριακή.

Σημειώνεται πως ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος τελικά δεν μίλησε στο συνέδριο, ήταν ο μόνος βουλευτής που δεν σήκωσε το χέρι στην πρόταση να μην ψηφίσει το κόμμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

melas34.

Η στάση του Π. Μελά προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνέδρων, ενώ ο πρόεδρος του συνεδρίου Παναγιώτης Σγουρίδης απευθυνόμενος στο σώμα ζήτησε να εκφραστεί δημοσίως η όποια διαφωνία. Δεν τοποθετήθηκε κανείς και σύμφωνα με τον κ.Σγουρίδη «η απόφαση να μην ψηφίσουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ομόφωνη».

«Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου που θα έχουμε εκλογές» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος.

«Όσοι αντέξουν θα συνεχίσουν μαζί μας. Όσοι δεν αντέξουν ας κατέβουν τώρα από το καράβι. Κάθε φορά που κάποιος δεν άντεχε, ερχόντουσαν άλλοι εκατό. Τους θέλουμε όλους, αλλά μπορούμε και μόνοι μας» ήταν το μήνυμα που έστειλε στο εσωτερικό του κόμματός του, έπειτα από τον θόρυβο που προκάλεσαν τις προηγούμενες μέρες οι δηλώσεις του Π.Μελά.

sunedrioanel.

Ο Π. Καμμένος κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης ότι δεν ανέδειξαν τις εργασίες του συνεδρίου, και όταν το έκαναν, «το έκαναν βάζοντας τίτλους όπως «Διαλύονται», αλλά ο σωστός τίτλος είναι «Θα τους διαλύσουμε». Ας γράφουν ότι θέλουν. Μας προκαλούν, τους απαντούμε: θα σας τσακίσουμε. Εξαγοράστε όσους θέλετε, δεν περνάνε τα λεφτά σας στην ελληνική ψυχή, απειλήστε όσο θέλετε, σας γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια».

Τόνισε επίσης ότι το κόμμα του ξεκινά «ανένδοτο αγώνα που θα τελειώσει όταν φύγουν οι κατακτητές και οι υπάλληλοί τους, όταν φύγουν αυτοί που πρόδωσαν την πατρίδα μας».

Είπε ακόμα ότι το κόμμα του δε δίνει αγώνα επιβίωσης αλλά αγώνα «εθνικοαπελευθερωτικό. Για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα που διαλύσανε».

kammenos1

Τόνισε ότι θα υπερασπιστεί τις κόκκινες γραμμές που θέτει, και πρόσθεσε: «Πατερίτσα ούτε είμαστε ούτε θα γίνουμε κανενός. Θα συνεργαστούμε με όλους τους Έλληνες, για να ανατρέψουμε το καθεστώς που υπηρετούν εκείνοι, που στην καλύτερη περίπτωση έχουν ως αντάλλαγμα την καρέκλα, και στη χειρότερη τους κρατούν από τα βρώμικα λεφτά που πήραν από τους Ελληνες».

Τέλος ανέφερε ότι το κόμμα του θα είναι παρόν σε κάθε περίπτωση κατάσχεσης σπιτιού. «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» είπε ο κ. Καμμένος

Τάχθηκε, τέλος, κατά της αναθεώρησης του Συντάγματος και υπέρ μιας Συντακτικής Βουλής.

tsolias-anel
Την παράσταση στο Συνέδριο των ΑΝΕΛ έκλεψε ένας ηλικιωμένος άνδρας που ντύθηκε τσολιάς

Π. Μελάς: «Θα κάνω αυτό που συμφέρει τον λαό»

«Είναι ξεκάθαρο. Θα κάνω αυτό που συμφέρει τον ελληνικό λαό. Να δούμε εάν με μια άλλη κυβέρνηση, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή όχι», δήλωσε από τη μεριά του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς, σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την έξοδό του από το συνέδριο.

Πηγή φωτογραφιών: fosphotos/Panayiotis Tzamaros

By