Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θερμή υποδοχή για τον Παπαγεωργόπουλο στο εφετείο

Σήμερα θα αποφασιστεί εάν θα γίνει ή θα αναβληθεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης

papageorgopoulosΜε χειροκροτήματα υποδέχθηκαν και σήμερα, τρίτη μέρα, τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο συγγενείς και φίλοι που συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η δίκη για την υπεξαίρεση 18 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Βασίλη σ” αγαπάμε» φώναξαν, ενώ νωρίτερα ο Μιχάλης Λεμούσιας, είπε»να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, μια δίκαιη δίκη».

Λίγο πριν είχε φτάσει στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπάλληλος του Δ. Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Σαξώνης.

Σήμερα θα αποφασιστεί εάν θα ξεκινήσει ή θα αναβληθεί η δίκη, που ούτε την Τετάρτη κατέστη δυνατό να ξεκινήσει λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Οι συνήγοροι Παπαγεωργόπουλου- Λεμούσια ζητούν η δίκη να συνεχιστεί σήμερα, καθώς πρόκειται για υπόθεση μείζονος ενδιαφέροντος που αφορά πολιτικά πρόσωπα, ενώ οι συνήγοροι των πρώην προϊσταμένων της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου, οι οποίοι κάθονται επίσης στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ζητούν αναβολή, με δεδομένη την απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας, που δεσμεύει τα μέλη του να μην δικάζουν την τρίτη μέρα στα Εφετεία, εφόσον μέχρι τότε η ακροαματική διαδικασία δεν έχει ξεκινήσει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By