Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βενιζέλος: Είναι σε απόγνωση και αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ

Απαντηση στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τους τόνους να ανεβαίνουν έντονα στη Βουλή.

venizelosvouli3SLIDER«Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αναλάβει σήμερα ενόψει της ομιλίας του κυρίου Τσίπρα είχε συνδέσει τα μικρόφωνα της Βουλής με μεγάφωνα στην πλατεία Συντάγματος», αλλά «δεν υπήρχε πραγματικό περιεχόμενο σε αυτά που είπε» τόνισε ο κ. Βενιζέλος, στρεφόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εμφανίστηκε ο κ. Τσίπρας αγανακτισμένος, πεισμωμένος μπροστά στο ενδεχόμενο η κυβέρνηση να μην αποδεχθεί νεα δημοσιονομικά μέτρα» σημείωσε ο κ.ΒΕνιζέλος και πρόσθεσε για το ΣΥΡΙΖΑ:»Ειναι σε απόγνωση και αδιέξοδο». Βρίσκεται σε απόγνωση, εκτίμησε για την αξιωματική αντιπολίτευση ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μπροστά στο ενδεχόμενο η κυβέρνηση να μην βάλει νεα μέτρα, υπογραμμίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στην καταστροφή της χώρας».

Αναφερόμενος στην υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, «Ειναι παρά πολύ άτιμη πράξη η συκοφαντία για το ποινικό δίκαιο», σημείωσε ο κ.Βενιζέλος κάνοντας λόγο για βωμολοχία.

«Εχουμε έναν τεχνητό διχασμό» εκτίμησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε: » το χειρότερο από όλα είναι το έλλειμμα αντιπολίτευσης. Δεν προσφέρετε στο πολιτικό σύστημα της χώρας εναλλακτική πολιτική λύση».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By