Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επεισόδια πριν τον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ: «Πεδίο μάχης» ο αγωνιστικός χώρος

aek-aigaleo-660

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της Γ” Εθνικής Αιγάλεω-ΑΕΚ, όταν οπαδοί των δύο ομάδων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να εκτοξεύουν καρέκλες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα η μία πλευρά στην άλλη.

Σύμφωνα με το sport-fm.gr άμεση ήταν η επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ οι οποίες επενέβησαν και παρατάχθηκαν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.Υστερα από 15 λεπτά κατάφεραν να απομακρύνουν και τον τελευταίο οπαδό από τον αγωνιστικό χώρο, αν και ανταλλαγή αντικειμένων εξ αποστάσεως συνεχίστηκε.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή επικαλούμενη  μαρτυρίες, τα πνεύματα άναψαν όταν οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να αναρτήσουν ένα πανό προκαλώντας την αντίδραση των οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Από την πλευρά της η αστυνομία, για να αρχίσει το ματς, ζήτησε από τις διοικήσεις των δύο ομάδων να εγγυηθούν ότι δεν θα γίνει το παραμικρό στη συνέχεια. Παράλληλα,  προειδοποίησε πως σε διαφορετική περίπτωση θα διακοπεί το ματς και θα διαταχθεί η εκκένωση του γηπέδου.[space size=»6″]

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By