Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω!» φώναζε ο Παππάς έξω από τη ΓΑΔΑ [βίντεο]

Στη ΓΑΔΑ ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

«Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω!» φώναξε στα τηλεοπτικά συνεργεία, τη στιγμή που εισερχόταν στο κτίριο της ΓΑΔΑ, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος αναζητούνταν από την αστυνομία για περίπου 24 ώρες.

«Έρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα κερδίσει» δήλωσε ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος έφτασε στη ΓΑΔΑ με ταξί.

Ο βουλευτής έκανε ακόμα λόγο για πολιτικές διώξεις και είπε στους δημοσιογράφους: «Είμαι απολύτως ελεύθερος». Κατά την είσοδο του φάνηκε να χαιρετά με χιτλερικό χαιρετισμό. Αυτή την ώρα ο Χρ. Παππάς κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Με τη παράδοση του Χρ. Παππά κλείνει ο κύκλος των συλλήψεων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Στο μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν και έλαβαν από τους δυο ειδικούς ανακριτές διαφθοράς οι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς και τρεις από τους συνολικά 21 συλληφθέντες. Οι υπόλοιποι έλαβαν επίσης προθεσμία για την Τετάρτη.

Τέλος, κατηγορητήρια για τους πέντε βουλευτές και τα 16 στελέχη της Χρυσής Αυγής που πέρασαν χθες το κατώφλι της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ετοιμάζουν οι δύο Ειδικοί Ανακριτές Διαφθοράς.[space size=»8″]

[video_embed] [/video_embed]

ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By