Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εληξε η απαγωγή της ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης

Νωρίς σήμερα το πρωί, αφέθηκε ελεύθερη η 27χρονη φοιτήτρια, την οποία είχαν απαγάγει από την Κυψέλη στις 31 Οκτωβρίου. Είναι καλά στην υγεία της.

apagwgiΜετά από οκταήμερο θρίλερ έληξε το πρωί η απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης – μια υπόθεση, που είχε κρατηθεί μακριά από τη δημοσιότητα λόγω των λεπτών διαπραγματεύσεων που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Η 27χρονη φοιτήτρια είχε απαχθεί το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου κι ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στην Κυψέλη. Αγωνστοι την ανάγκασαν αν επιβιαστεί σε Ι.Χ και την οδήγησαν σε άγωστο χώρο.

Μετά από δύο ημέρες, οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τον θείο της και ζήτησαν λύτρα 10.000.000 ευρώ. Ακολούθησαν διπαραγματεύσεις και τελικά ο πατέρας της κοπέλας – ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι υψηλής οικονομικής επιφάνειας – κατέβαλε ο ίδιος λύτρα 82.500 ευρώ.

Τα λύτρα καταβλήθηκαν στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου και η νεαρή κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη στις 11 παρά 10 το πρωί στην Ανω Κυψέλη, κοντά στο σημείο όπου είχε απαχθεί. Η φοιτήτρια είναι καλά στην υγεία της.

Η απαγωγή είχε γίνει την παραμονή του αγώνα Αστέρα Τρίπολης – Ολυμπιακού, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η πρακτική που ακολουθήθηκε παραπέμπει στη «μέθοδο tiger» – μια νέα, διεθνή «απαγωγών», όπου οι δράστες με κινήσεις – εξπρές προσπαθούν να αποσπάσουν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα το ταχύτερα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Εχουν ζητηθεί άρσεις τηλεφωνικών απορρήτων και εξετάζεται το περιεχόμενο τηλεφωνικών συνομιλιών καθώς και το υλικό από διάφορες κάμερες.

By