Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Δικηγόρος της οικογένειας: «Τον έσπρωξαν έξω από το τρόλεϊ»

Για χειροδικία του ελεγκτή κάνουν λόγο αυτόπτες μάρτυρες | «Εχασα το παιδί μου επειδή κάποιος αποφάσισε να το παίξει καπετάνιος για ένα ευρώ» λέει ο πατέρας του άτυχου νεαρού

troleyΗ Αρετή Παναγιώτου, δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου 19χρονου μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι κάποιος έσπρωξε τον νεαρό έξω από το τρόλεϊ το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Περιστέρι.

«Φαίνεται ότι κάποιος τον έσπρωξε, έπεσε με την πλάτη και έσπασε τον αυχένα του», δήλωσε.

Οπως τόνισε η ίδια, «Πιστεύω ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη και σημαντικό ρόλο θα παίξουν η ιατροδικαστική ερευνά και η πραγματογνωμοσύνη… Ας αφήσουμε το θέμα να λυθεί στο φυσικό του χώρο».

Νέα δεδομένα δημιουργούν επίσης και οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων οι οποίοι μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό «EXTRA». Ο κ. Νίκος Καταλιός ο οποίος επέβαινε στο τρόλεϊ και κατά πληροφορίες προσπάθησε να χωρίσει τον ελεγκτή από τον 19χρονο κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού τους μέσα στο τρόλεϊ, είπε ότι ο εθελοντής ελεγκτής Ν.Π χειροδίκησε εναντίον του άτυχου Θανάση Καναούτη.

«Το εξευτέλισαν, το προσβάλανε, του άσκησαν πίεση» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε ότι ο ελεγκτής τράβηξε το μπλουζάκι του 19χρονου Θανάση. «Το παιδί το δολοφονήσανε, το σπρώξανε έξω το παιδί».

«Έχασα το παιδί μου γιατί κάποιος αποφάσισε να το “παίξει καπετάνιος” για ένα ευρώ» δηλώνει ο πατέρας του 19χρονου στο newpost.gr, περιγράφοντας την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και η σύζυγός.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβησαν όλα αυτά. Ήταν δέκα η ώρα το βράδυ. Είχε μπροστά του ένα παιδί χωρίς εισιτήριο. Εντάξει, έκανε λάθος το παιδί. Δεν μπορούσαν να το αφήσουν να φτάσει μέχρι το σπίτι; Θα το κατέβαζαν κάτω μέσα στη νύχτα; Για ένα ευρώ;» διερωτάται ο τραγικός πατέρας ο οποίος δήλωσε ότι και ο ίδιος και η σύζυγός του είναι εργαζόμενοι.

Στο μεταξύ νωρίτερα σήμερα ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος μιλώντας στο MEGA δήλωσε ότι «Η καταρχήν εικόνα που υπάρχει είναι ότι ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν και τίποτε παραπάνω» συμπληρώνοντας ότι «Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια ξεκάθαρη άποψη για το περιστατικό».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By