Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα δεν είναι πια ξέφραγο αμπέλι

dendias nikos bouli taxi dimosia upourgos

Διττό μήνυμα, εντός και εκτός συνόρων

dendias2Διττό μήνυμα, εντός κι εκτός συνόρων πως η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι καθώς και πως κάθε παράνομος μετανάστης ο οποίος δεν δικαιούται διεθνούς προστασίας θα κρατείται έως ότου επιστρέψει στην πατρίδα του, έστειλε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας, απαντώντας στις μομφές του ΣΥΡΙΖΑ περί άθλιων συνθηκών κράτησης στην Αμυγδαλέζα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του υπουργού Δημοσίας Τάξης, έχει ως εξής:

«Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ελληνική Δημοκρατία καλείται να αγνοήσει το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε κράτους, αλλά και τις προβλέψεις των κοινοτικών οδηγιών, επιτρέποντας ανέλεγκτη είσοδο στο έδαφός της και ελεύθερη διαβίωση κάθε παράνομου μετανάστη, όπου αυτός επιθυμεί.

Φτάνει μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ στο σημείο να δικαιολογεί κακουργηματικού χαρακτήρα αντιδράσεις απέναντι στο δικαίωμα του ελληνικού κράτους να περιορίζει όποιον έχει εισέλθει παράνομα στο έδαφός του! Τους εξωφρενικούς αυτούς ισχυρισμούς τους παραδίδουμε στη χλεύη της ελληνικής κοινωνίας.

Αλλά είναι ώρα να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο κόμμα τους παραλογισμούς του και να αντιληφθεί ότι δεν δικαιούμαστε να παραιτηθούμε από το δικαίωμα άσκησης κυριαρχίας στη χώρα μας.

Καταλήγοντας, στέλνουμε το μήνυμα μέσα και έξω από την πατρίδα μας:

Στόχος μας είναι κάθε παράνομος μετανάστης, εφόσον τα αρμόδια όργανα κρίνουν ότι δεν δικαιούται διεθνούς προστασίας, να κρατείται μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η Ελλάδα δεν είναι πια «ξέφραγο αμπέλι».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By