Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων

Αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί για τα ΕΠΑΛ-Α΄, αλλά και για τα ΕΠΑΛ-Β΄, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα

vathmologia- panneladikes

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων βάζει η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Από τη 1 το μεσημέρι άρχισε η αποστολή των στοιχείων στα σχολεία της χώρας και σταδιακά θα αναρτώνται από τους καθηγητές.

Ταυτόχρονα άνοιξε και η σελίδα του υπουργείου Παιδείας, στην οποία αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων. Οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς τους μπορούν να δουν αναλυτικά τους βαθμούς τους.

Αύριο Τετάρτη 2 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί για τα ΕΠΑΛ-Α΄, αλλά και για τα ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας), οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, ενώ για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ υπενθυμίζεται πως μέχρι τις 4 Ιουλίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στα αγωνίσματα.

Από την Πέμπτη και μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών την Τετάρτη οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας θα πρέπει να ολοκληρώσουν την κατάθεση του μηχανογραφικού τους με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

By