Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ακόμα ένα πλήγμα για τους ΑΝΕΛ

Στους 13 ανέρχεται πλέον ο αριθμός της Κ.Ο.

iatridh

Μια ακόμη απώλεια μετρούν οι ΑΝΕΛ με την παραίτηση της Μ. Ιατρίδη, η οποία με επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο αναφέρει ότι το κόμμα έχει χάσει τον προσανατολισμό του, ενώ «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, έδειξε, με κατηγορηματικό  τρόπο, ότι το μήνυμά μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο».

Η ανεξαρτητοποίηση της Μ. Ιατρίδη που ήρθε λίγες μέρες μετά εκείνης του Β. Καπερνάρου, δημιουργεί αναταραχή στο κόμμα του Π. Καμμένου που είδε μέσα σε δύο χρόνια να φεύγουν ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές του.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου σύμφωνα με πληροφορίες στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Π. Καμμένο αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχεται από ψηφοφόρους να γυρίσει στη ΝΔ, από την οποία διαγράφηκε όταν καταψήφισε το δεύτερο μνημόνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Κ.Ο. του κόμματος θα συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη.

Αναλυτικά η επιστολή της κυρίας Ιατρίδη προς τον κ. Καμμένο:

«κ. Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

Λυπάμαι πραγματικά που, δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το μήνυμα μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά.

Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος, έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των Ελληνίδων και των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν αδικηθεί τόσο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση,
Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη
Βουλευτής Δωδεκανήσου».

Η επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη:

Roundcube Webmail    Scan 3 Ιουν 2014 - 19_04.pdf

 

By