Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αιματηρή καταδίωξη δουλεμπόρων από σκάφος του Λιμενικού

Κατά τη καταδίωξη, οι διακινητές επιχείρησαν να εμβολίσουν και να βυθίσουν το σκάφος του Λιμενικού, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ανδρών του Λιμενικού και των δουλεμπόρων

limeniko622_414

Αιματηρό περιστατικό με τρεις τραυματίες, σημειώθηκε το πρωί στη διάρκεια καταδίωξης δουλεμπορικού σκάφους με παράτυπους μετανάστες από πλωτό του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ψερίμου και Καλύμνου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι λιμενικοί εντόπισαν το σκάφος πάνω στο οποίο υπήρχαν δύο δουλέμποροι και άγνωστος αριθμός μεταναστών.

Κατά τη καταδίωξη, οι διακινητές επιχείρησαν να εμβολίσουν και να βυθίσουν το σκάφος του Λιμενικού, ενώ ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ανδρών του Λιμενικού και των δουλεμπόρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας λιμενικός και δυο μετανάστες οι οποίοι, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ήταν κρυμμένοι στο αμπάρι του σκάφους. Οι δύο διακινητές συνελήφθησαν, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σε λίγη ώρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

By