Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αγριο έγκλημα στη Γλυφάδα

Πολτοποίησαν το κεφάλι γυναίκας σε πάρκο

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Με πρωτοφανή αγριότητα δολοφονήθηκε μία γυναίκα σε πάρκο στη Γλυφάδα. Το κεφάλι της άγνωστης πολτοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό, που είναι αδύνατη η αναγνώρισή της από την αστυνομία.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν άνθρωποι που έκαναν βόλτα στο παρκάκι της πλατείας Αγίου Κωνσταντίνου αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Σύμφωνα με το newsit, πρόκειται για γυναίκα περίπου 40 ετών, που είχε μείνει άστεγη τον τελευταίο καιρό και είχε βρει καταφύγιο στο παρκάκι.

Από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι ο άγνωστος δράστης χρησιμοποίησε μία βαριά πέτρα για να τη σκοτώσει. Αρχικά δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, χάνοντας στις αισθήσεις της και στη συνέχεια ο δολοφόνος κάθισε πάνω στο σώμα της και άρχισε να τη χτυπά με μανία στο κεφάλι.

Η αγριότητά του ήταν τέτοια, που από τα απανωτά χτυπήματα το πρόσωπό της πολτοποιήθηκε και δεν είναι δυνατή η αναγνώριση της γυναίκας. Το θύμα δεν είχε επάνω του έγγραφα που να αποκαλύπτουν την ταυτότητά της. Αν τα αποτυπώματά της, ή η εξέταση DNA δεν δώσουν στοιχεία για το ποια είναι, τότε -σύμφωνα με το δημοσίευμα- θα γίνει προσπάθεια ανάπλασης του προσώπου της μέσω υπολογιστή.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει πως η δολοφονία της έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα. Στα χέρια της δεν υπήρχαν σημάδια από χρήση ναρκωτικών, ενώ από τα ρούχα της προκύπτει πως δεν ήταν άστεγη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλωστε αυτό προκύπτει και από τις καταθέσεις άλλων αστέγων, που ανέφεραν πως η γυναίκα είχε εμφανιστεί στο χώρο πριν από μερικούς μήνες, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς το όνομά της.

By