Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Άναψαν» τα αίματα στη Βουλή

Με αφορμή αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλου

triantafylos

Το έλα να δεις έγινε για άλλη μια φορά στη Βουλή, στη συζήτηση του προύπολογισμού του Σώματος για το 2015, με αφορμή αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τριαντάφυλλου, ότι κατά τη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας παρέθεσε γεύμα στη σύνοδο νέων βουλευτών με έξοδα της Βουλής.

Εκατόν τριάντα εννέα (139) εκατομμύρια ευρώ είναι ο προύπολογισμός της Βουλής. Έχετε σίγουρα λόγο και εσείς σε αυτόν, διότι κατά την Ευρωπαϊκή Προεδρία και στη διάρκεια της COSAC ανακοινώθηκε ότι παρατέθηκε ένα γεύμα από εσάς, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Έντονη ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. «Η κυρία Κωσταντοπούλου συκοφαντεί, δεν είναι η πρώτη φορά που χυδαιολογεί κατά συγκεκριμένου προσώπου και υπερβαίνει τα εσκαμμένα χωρίς η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει», είπε σε υψηλούς τόνους ο Κώστας Τριαντάφυλλος, κατηγορώντας την για αυταρέσκεια και αλαζονεία. «Συνεχώς σκανδαλολογεί λοιδορεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και αυτό την ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή απόψεις που δυστυχώς γίνονται ανεκτές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ…Αν δεν ανακαλέσει ζήτω από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνη να ζητήσει εκ μέρους της συγνώμη», τόνισε.

Το μέρος του Κώστα Τριαντάφυλλου για το θέμα του γεύματος πήρε ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τραγάκης, καλώντας τον ωστόσο, να ανακαλέσει όσα είπε περί ταύτισης με τη Χρυσή Αυγή.

«Τα όσα είπε ο κ. Τριαντάφυλλος είναι στη γραμμή που χάραξε την επομένη ημέρα της δολοφονίας Φύσσα ο εκπληκτικός νους που συμβουλεύει τον πρωθυπουργό, Χρύσανθος Λαζαρίδης», συνέχισε η Ζωή κωνσταντοπούλου, προκαλώντας αυτή τη φορά την αντίδραση του αντιπροέδρου.

«Πρωτοφανή αυτά που γίνονται απόψε εδώ, δεν έχουν γίνει ποτέ σε συζήτηση προϋπολογισμού της Βουλής», είπε ο Γιάννης Τραγάκης, ενώ λίγο αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία καταστρέφουν τη δημοκρατία και αυτή η δική σας στάση κυρία Κωνσταντοπούλου να βλέπετε πίσω από τον καθένα μας ένα απατεώνα ένα κλέφτη και κάποιον που θέλετε να βάλετε φυλακή θα πρέπει κάποια στιγμή το κόμμα σας να σας θέσει όρια».

By